NORMATIVA

Que tots complim la normativa del parc ens ajudarà a garantir el correcte funcionament del Barcelona Bosc Urbà i la seguretat en l’ús de les atraccions. Moltes gràcies!

Normativa seguretat barcelona bosc urbà

Abans de fer els circuits en alçada, sigui quina sigui l’experiència o formació prèvia, és obligatori fer el recorregut d’entrenament supervisat per un monitor/a.

Normativa seguretat barcelona bosc urbà

El Barcelona Bosc Urbà es reserva el dret a excloure de l’activitat a persones que consideri incapacitades per fer els circuits, no segueixin les indicacions de seguretat dels monitors o no compleixin la normativa.

Normativa centre barcelona bosc urbà tirolines

Tots els participants són responsables de seguir les normes de seguretat explicades pels monitors, així com d’estar capacitats i no patir cap malaltia o lesió que els incapaciti per a dur a terme l’activitat amb seguretat.

Normativa menjar barcelona bosc urbà

Els participants es comprometen a no estar sota els efectes de l’alcohol o qualsevol altre tipus de substància o medicament que limiti les seves capacitats en el moment de dur a terme l’activitat.

Normativa monitors barcelona bosc urbà

Els grups d’escolars, casals o campus estaran supervisats pels seus respectius mestres o monitors/es, juntament amb el monitor/a del parc.

El parc no es farà responsable de possibles lesions ocasionades pel mal ús de l’activitat.

Normativa centre de barcelona bosc urbà vestimenta

És obligatori dur una vestimenta i calçat adequats. Es recomana l’ús de guants, especialment amb baixes temperatures i accedir al Jumping en alçada amb mitjons (sense calçat).

Normativa centre de barcelona bosc urbà

L’ús dels circuits estarà subjecte a una alçada mínima d’1,40 m.

Normativa seguretat barcelona bosc urbà

El parc no es farà responsable del robatori de cap pertinença dins del recinte.

Normativa centre de barcelona bosc urbà

Està prohibit sortir del recinte amb els arnesos, fumar durant el recorregut dels circuits, portar elements que puguin destorbar durant el recorregut (motxilles, bosses de mà, càmeres de fotos, ampolles…), fer malbé intencionadament qualsevol estructura del parc, balancejar les diferents estructures o llençar brossa fora dels espais indicats.

Coneix la normativa del parc i vine a viure una gran experiència!

Footer
footer bosc urbà barcelona tirolines